7 ani de blogging cu Vânătoare de comori (concurs Nemira)

Iată că este iar 19 iunie, acea zi specială în care în urmă cu 7 ani terminasem clasa a 8-a, pare-mi-se că mă pregăteam de capacitate și, după ce scrisesem câteva recenzii pentru blogul cititorilor Nemira, m-am hotărât să-mi creez propriul blog. Nu mă gândeam pe atunci că 7 ani mai târziu voi fi încă aici și voi scrie un articol pentru a sărbători momentul, ba mai mult, voi organiza și un concurs cu ajutorul Nemira întru celebrarea aceluiași eveniment. Totuși, cunoscându-mă pe mine și faptul că o pasiune e ceva la care mă tot întorc și de care nu mă plictisesc niciodată, nu sunt în totalitate surprinsă (da, am fost și încă sunt acel copil care ar juca același joc la nesfârșit, chiar și după toți ceilalți se plictisesc și caută altul – apoi o luăm de la capăt).

Pentru sărbătorirea celor 7 ani de Sayuki’s blog vă propun să ne jucăm de-a vânătoarea de comori pe blog. Comorile se află în trei cufere:

Primul cufăr:
Robopocalipsa de Daniel H. Wilson
Robogeneza de Daniel H. Wilson
Înainte de cădere de Noah Hawley

Al doilea cufăr:
Jocul lui Ender de Orson Scott Card
Visează androizii oi electrice de Philip K. Dick

Al treilea cufăr:
Tăișul sabiei de Joe Abercrombie

Cuferele sunt ascunse undeva pe blog, fiecare îngropat la câte-un final de articol. (Ca să fie totul clar: trebuie să fiți în pagina articolului pentru a găsi premiul – dacă dați doar scroll prin paginile blogului observați că nu se vede decât începutul fiecărui articol)
Pentru a descoperi cuferele aveți la dispoziție câte un indiciu pentru fiecare dintre ele. Indiciile se referă la articole publicate în ultimul an iar eu sper că titlrile articolelor sunt suficiente pentru ca voi să vă prindeți dacă e sau nu ceva îngropat acolo. Intenția mea nu e să vă fac să pierdeți prea mult timp cu asta, ar trebui să vă fie destul de simplu să dezgropați cuferele.

Pentru a participa trebuie să găsiți cuferele care vă interesează (oricâte) și să lăsați un comentariu cu titlul articolului în care se află fiecare dintre cuferele alese. Comentariile cu răspunsurile vor fi ascunse până la finalul concursului.
Am rugămintea ca, în cazul în care participați pentru mai mult de un premiu, să le listați în ordinea preferințelor.
Câștigătorul fiecărui cufăr va fi ales random.
Concursul durează până la finalul lunii, urmând să anunț cei 3 câștigători pe 1 iulie.

Să trecem la indicii:

Primul cufăr: e frig pe copcă

Al doilea cufăr: sunt de groază!

Al treilea cufăr: aripi de hârtie

Bonus: cărți pe plajă

Bonus: grase și bune

Cum știți că ați găsit comoara?
Veți găsi o frântură din imaginea de mai sus, partea ce cuprinde cărțile din acel cufăr. Pentru bonusuri va fi imaginea întreagă.

Ce este bonusul?
Un cufăr bonus descoperit vă aduce o șansă în plus pentru câștigarea primului premiu pe care vi-l alegeți. Două bonusuri descoperite vă aduc câte o șansă în plus pentru primele două premii pe care vi le doriți.

Premiile au fost oferite de editura Nemira, cu excepția volumului Jocul lui Ender care este din propria-mi bibliotecă și este semnat pe un colțișor de pagină.

Acestea fiind spuse, succes tuturor și mulți ani înainte blogului! :)Photobucket

Anunțuri

Lasă-mi o părere :) Comentariul tău va fi vizibil după aprobare.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: