Concurs fantasy: duologia Vise întunecate de N. K. Jemisin

Fiind, ca mulți alți șoareci de bibliotecă, vinovată că am prea multe cărți încă necitite care nu prea mai încap în bibliotecă și pe care nu știu când sau dacă voi ajunge să le mai citesc, m-a gândit că poate le-aș face mai fericite înlesnindu-le drumul spre alte biblioteci, care să le dorească mai tare. Astfel că am strâns un tenculeț de cărți pe care să le pun în libertate: altfel spus, meteriale pentru concursuri!
În acest spirit, vă invit astăzi să participați la un concurs la care puteți câștiga duologia Vise întunecate de N. K. Jemisin. Aceasta cuprinde volumele:
Luna ucigașă
Soarele umbrit

Cărțile mi-au fost oferite vara trecută de editura Nemira. Primul volum a fost răsfoit un pic și are o semnătură pe un colț de pagniă. Al doilea este nou nouț.

Ce treuie să faci pentru a participa?
✦ Lasă un comentariu la acest articol în care să-mi spui care este cartea sau cărțile tale fantasy preferate.
✦ Pentru o șansă în plus, share public la postarea cu concursul de pe pagina de facebook și menționează în comentariul de aici și numele cu care ai dat share.

Câștigătorul va fi ales cu random.org pe 1 mai, data la care se încheie concursul.

Mult succes!

11 comentarii (+add yours?)

  1. Mihaela Grigoras
    apr. 20, 2018 @ 13:17:38

    Preferata mea este : Gazda – Stephenie Meyer . Am citit-o foarte usor si mi-a placut mult. Am simtit-o mai pozitiva decat alte carti fantasy.
    Share – Grigoras Mihaela

    Răspunde

  2. Robert Dragan
    apr. 20, 2018 @ 15:20:38

    Haiganu. Fluviul Soaptelor de Marian Coman este cartea mea fantasy favorita, alaturi de Un baiat numit Craciun de Matt Haig. Amandoua m-au trimis in 2 lumi, atat de magice si atat de diferite, incat nu credeam ca o sa fie conform asteptarilor mele; au fost printre putinele carti, pe care le-am citit cu sufletul la gura. Am dat share cu numele Robert Dragan.

    Răspunde

  3. voicu geanina
    apr. 20, 2018 @ 20:06:45

    jurnalele lui Stefan

    Răspunde

  4. AdrianIlie
    apr. 21, 2018 @ 00:10:03

    Seria A song of ice and fire e preferata mea dar si trilogia Mistborn a lui Brandon Sanderson mi-a placut foarte mult, mai ales modul in care totul se leaga perfect la final.

    Răspunde

  5. Marilena Aanei- Morariu
    apr. 21, 2018 @ 06:11:06

    ”Viseaza androizii oi electrice” de Philip K.Dick
    ”Picnic la marginea drumului” de Arkadi și Boris Strugațki
    Share Marylyn Morar

    Răspunde

  6. Ana Maria
    apr. 24, 2018 @ 19:14:35

    Nu pot sa aleg doar una pentru ca eu consider duologia o singura carte, citindu-le back to back: Banda celor sase ciori (impreuna cu Razbunarea ciorilor) de Leigh Bardugo.
    Multumim pentru concurs!

    Răspunde

  7. madalina
    apr. 27, 2018 @ 10:24:21

    Poate si pentru ca astept de cativa ani partea a treia, iar autorul nu da semne ca ar scurta asteptarea, prima data mi-a venit in minte seria Cronicile ucigasului de regi scrisa de Patrick Rothfuss. Primele doua carti sunt Numele vantului si Teama inteleptului. Exista o alta carte cu o legatura tangentiala cu primele doua volume, in ea inteleg ca este spusa povestea unui personaj, o fata misterioasa, care apare in povestea principala, dar nu am citit-o. Eu vreau partea a treia!
    Mi-au placut si seria Copiilor deosebiti ai lui Miss Peregrine scrisa de Ransom Riggs si Trilogia Farseer a lui Robin Hobb si … hai ca ma opresc
    Am distribuit cu numele Madalina Iliuta

    Răspunde

  8. emageorgiana2112
    apr. 30, 2018 @ 00:37:20

    Seria Am murit, din fericire de Theo Anghel este una dintre preferatele mele. M-a impresionat cu atat mai mult cu cat este o serie romaneasca, si inainte sa o citesc aveam o parere nu prea buna despre literatura romana contemporana. O alta serie preferata este Cantec de gheata si foc a lui George R R Martin sau seria The Maze Runner a lui James Dashner.

    Răspunde

  9. iuliavictorita
    apr. 30, 2018 @ 01:07:10

    Hello. Cartile fantasy preferate sunt cele din seria Dianei Gabaldon, Outlander <3. Imi plac tare tare tare mult si chiar ti le recomand cu drag. Sunt tot de la Nemira.
    Am dat share cu Iulia Victorita.

    Răspunde

  10. stefaniabercaru
    apr. 30, 2018 @ 01:15:22

    Sunt multe carti fantasy care mi-au placut de-a lungul timpului. Cred ca printre preferatele mele a ramas Un veac de singuratate de Gabriel Garcia Marquez. Mi-ar placea sa o recitesc odata.
    Fb: Stefania Bercaru

    Răspunde

  11. typhoonduciel
    apr. 30, 2018 @ 23:55:21

    Ready player one este una dintre cartile fantasy preferate. :) Dar mai sunt multe: Jocurile foamei, Flori pentru Algernon, etc.
    Fb: Typhoon Ciel

    Răspunde

Lasă-mi o părere :) Comentariul tău va fi vizibil după aprobare.