Câștigător concurs „Vise întunecate”

 photo congrats_zpsynom1ler.png

Sper că ați avut un 1 Mai fericit și plin de voie!
Dar o dată cu luna mai și cu ziua liberă a venit și vremea să încheiem concursul și să aflăm la cine vor merge cele două volume ale seriei „Vise întunecate” de N. K. Jemisin!

Am au fost 11 participanți, dintre care 7 au share-uit concursul pe facebook, așa că au primit o intrare în plus. V-am pus pe toți într-o listă pe random.org și l-am lăsat să aleagă pe cineva:

Marilena Aanei- Morariu!
Felicitări! Aștept de la tine un mail la sayukiblog@gmail.com în care să-mi spui numele și adresa la care să trimit cărțile. Ai timp până duminică (6 mai) inclusiv, altfel, dacă va fi cazul voi alege un alt câștigător.

Mulțumesc tuturor pentru participare! :)

Săptămână frumoasă să aveți!

4 comentarii (+add yours?)

  1. Ana Maria
    mai 02, 2018 @ 17:57:22

    Felicitari castigatoarei si lectura placuta!
    As fi vrut sa zic ca am fost aproape, dar nu e chiar asa :))

    Răspunde

  2. iuliavictorita
    mai 03, 2018 @ 23:09:57

    Ah, ce aproape eram…

    Răspunde

  3. Georgi
    mai 28, 2018 @ 04:14:45

    Vaai, de cand n-am mai intrat pe aici :)) Aparent, n-am pierdut nimic, probabil ca esti la fel de ocupata ca noi, restul. Csf, n-ai csf :))
    Vad ca citesti Sangele Elfilor, tocmai mi-am luat si eu cartea asta, era cu 40 de lei la Comic Con, asa ca am insfacat-o. M-au prins si pe mine cartile din seria Wticher, deja sunt la cartea a doua si sunt curioasa ce se intampla cu Yennefer si Geralt, ha ha!
    Spor la lecturat!

    Răspunde

    • Sayuki
      mai 28, 2018 @ 17:56:21

      Eu trebuie să-mi dau licența într-o lună și-mi cam fac griji că nu-i gata, cam de-aia e pustiu pe aici. În principiu ne mai auzim prin iulie, până atunci nu cred că-s prea multe șanse :(.
      Am terminat de ceva vreme Sângele Elfilor, doar că n-am mai apucat să updatez – în general goodreads-ul este mereu la zi cu ce citesc. Și eu eram extrem de curioasă să văd ce se mai întâmplă cu Geralt și Yennefer și acum mă abțin cu greu să nu-ți zic nimic despre volumul ăsta :D.
      Merci, lecturi frumoase de asemenea! ^-^

      Răspunde

Lasă-mi o părere :) Comentariul tău va fi vizibil după aprobare.