Ghid de blogging si alte lepse :)

~~~ Avertizare de postzilla. Ma intreb cati dintre voi vor avea rabdare sa citeasca tot ghiveciul asta=)) ~~~

Am primit si eu leapsa cu premiul care tot circula prin blogosfera, de la Bianca, Dreams*Link, Patty si Adry. Mercic frumos fetelor <3 Deeci, sa trecem la treaba, ca am ceva intrebari la care sa raspund:)).


Reguli:

1. Posteaza imaginea Liebster Blog Award
2.Spune 11 lucruri despre tine
3. Raspunde la intrebarile adresate de cel care te-a nominalizat si formuleaza un set nou de 11 intrebari pentru cei pe care ii nominalizezi
4. Nominalizeaza 11 persoane (+link) care sa realizeze acest tag
5. Mergi pe pagina lor si anunta-i
6. Nu da tag-ul inapoi !

Deeeci..11 lucruri despre mine:
1. Natura mi-a dat parul blond si ochii albastri, apoi, undeva prin clasa a 3-a, a 4-a sau pe acolo pe undeva, a inceput sa mi-i inverzeasca si acum i-a facut complet verzi. Si ma bucur de asta:)
2. Imi place sa ma joc cu parul si la propriu si la figurat, sa-l fac bucle cu ondulatorul, sa-l fac portocaliu cu nuantator, sa-i fac o gramada de suvite colorate cu pasteluri. Dar de obicei mi-e prea lene ca sa fac asa ceva, deci se intampla doar o data-de doua ori pe luna..mai putin partea cu suvitele, pe alea le fac mai des ca-s rapide:).
3. Am o cutie de pantofi plina cu aprox. 50 de sticlute de oja si o gramada de pensule/strasuri/abtipilde si alte prostioare pentru unghii.
4. Singurul lucru pe care il pot face cu mana dreapta e sa misc mouse’ul. In rest stanga face totul, dreapta doar isi afiseaza unghiile frumoase:)).
5. Sunt egoista. Mai ales cand vine vorba de persoane si sentimente. Dar nu sunt materialista *okay, sunt materialista ca tot omul, dar nu mai mult*.
6. Cel mai mult iubesc vremea de afara atunci cand ploua ori doar ce a plouat/sta sa ploua si in aer miroase a ploaie si e umiditate. Iubesc ploaia<3
7. Port fusta mai des decat port pantaloni primavara, toamna si chiar si iarna, oricat de frig ar fi. Vara port de cele mai multe ori pantaloni scurti.
8. Am o mare pasiune pentru ciorapi *ciorapi ciorapi, cu totu', nu sosete* Am o colectie intreaga, o gramada de culori si modele <3.
9. Toate hainele mele sunt negre/gri/albe sau alte culori asemanatoare, adica nu prea colorate, pentru ca iubesc sa pun pete de culoare folosindu-mi colectiile de ciorapi si esarfe foarte colorate :). Si da, pentru fiecare pereche de ciorapi am o esarfa care sa se asorteze.
10. Cred in dragostea la prima vedere, dar nu o inteleg.
11. Sunt mult mai vorbareata in scris decat fata in fata. Pot uita sa ma opresc din scris, dar cand vine vorba de facut conversatie…uh, sper doar ca celalalt sa nu fie la fel de varza ca si mine:)).

Acum trecem la seturile de intrebari:) N-am decat 44 in total :))

Incepem cu intrebarile de la Bianca:

1. Care e animalul preferat?
Pisica. Iubesc pisicile pentru ca sunt lenese si, trecand peste mancare, singurul lucru pe care ti-l cer e iubire si tot asta iti dau si ele in schimb <3. Dupa legea asta traiesc si eu:))

2. Cel mai trăznit nume de om pe care l-ai auzit e…?
Eh, am auzit multe, dar nu prea le retin:)). Dar unul care inca mi-a ramas in minte de acum cativa ani dintr-o revista de matematica e Edward Celofan. Interesanta combinatia :))

3. Dacă ai putea alege, în ce epocă ai prefera să trăiești și cum ar fi viața ta?
As vrea sa traiesc in epoca victoriana in Anglia si sa fiu una dintre domnitele alea care poarte rochii pompoase si merge la baluri si apoi se marita din dragoste cu un baiat dragut <3. Si da, tocmai am descris seria Lux, doar cu o mica schimbare de locatie. Desi nici Manhattan-ul nu mi-ar displacea:).

4. Care e mâncarea ta preferată?
N-am asa ceva. La cat de pretentioasa sunt la mancare, e bine daca doar o mananc:))

5. Cum îți petreceai vacanțele în copilărie?
La bunici *care app, stau la 10 minute de mine, n-am avut niciodata ocazia sa folosesc expresia 'la tara':))*, cu verisoara mea, catarandu-ne prin toti copacii si pe toate acoperisurile, bagandu-ne prin toate dulapurile si jucandu-ne si facand tampenii de dimineata pana seara. Oh, ce vremuri <3

6. Cea mai mare poznă pe care ai facut-o când erai copil a fost…?
Hmm..am facut multe pozne cand eram mica. Partea proasta e ca nu prea imi mai amintesc din ele, ori alea care mi le amintesc nu mai par asa 'mari pozne' cum pareau atunci:)). Oh, la naiba, chiar nu stui ce sa scriu la intrebarea asta:))

7. Mănânci des ciocolată?
Sunt ciocoholica. Pot face o ciocolata sa dispara in aproximativ 4 minute jumate :))

8. Fructe sau dulciuri?
Nuuuu nu ma pune sa aleg, e imposibil:(

9. Dacă ai scrie o carte despre ce ar fi?
Ar fi o combinatie de fantasy, romance si horror :). In cantitati egale:).

10. Care este autorul tau preferat și de ce?
Auto preferat, autor preferat, autor preferat… Exista asa ceva?:)) Sa zicem Cecelia Ahern, desi e doar una dintre:). Pentru ca scrie asa dragut si frumos si profund <3

11. Cum te imaginezi peste 10 ani?
La fel de fericita si impacata cu viata ca si acum, doar ca maritata cu iubirea vietii mele, fara copii si cu o slujba pe care sa o iubesc <3.

Intrebarile de la Dreams*Link :

1. Descrie-te într-o frază sau două.
Ei bine, sunt o fetiscana careia ii place sa fie alintata, mangaiata si gadilata sub barbie *asa, ca la pisici:))* de persoanele pe care le place dar care maraie si da cu gherutele spre cei care nu o plac, deci automat nici ea nu ii place. Sunt nonconformista si imi place sa fac totul in felul meu, cum vreau eu si cand vreau eu.

2. Care este visul tău la care speri dintotdeauna?
Sa ma marit cu primul meu prieten si sa traim fericiti pana la adanci batraneti, sa murim la fel de indragostit ca la inceput, poate si mai si, si dragostea noastra sa dureze vesnic, pesntru ca dragostea adevarata nu se masoara in timp si nu este ucisa de moarte:). Am vise exagerate de printesa Disney. Si nu-mi pasa:).

3. Ai un animal de companie acasă? Dacă da, ce fel de animal?
Am pestisori in acvariu si 2 zebre australiene. Aveam si un hamster..inca sunt in doliu:(

4. Ai frați sau surori? Care este numele lor?
N-am, mama a avut la ea bani doar pentru un singur copil atunci cand a fost la magazin sa ma ia.

5. Cu cine petreci cel mai mult timp?
Cu mama:)). Dar presupun ca intrebarea se refera cu cine imi petrec cel mai mult timpul in afara casei, si acele persoane sunt cele doua cele mai bune prietene ale mele. Si care de fapt cred ca sunt aproape singurele mele prietene adevarate. Nu ca m-as plange, imi place asa, nu vreau multi prieteni, imi plac restul in ipostaza doar de amici.

6. Care este genul tău de muzică preferat?
Rock, pop si chestii de genul. Dar rock’ul imi place cel mai mult pentru ca mi se pare ca transmite cele mai multe <3

7. Ce ai face cu 500.000 euro dacă i-ai avea în bancă?
As calatori <3

8. Care este culoarea ta preferată?
Rooosu <333

9. Ce îți dorești să devii pe viitor?
Multe. Programatoare. Jurnalista. Scriitoare. Designer interior. Mecanic auto *nu intrebati*. Dar cel mai mult as iubi sa fac grafica la jocuri mmorpg <3. Neaparat jocuri mmorpg=))

10. Care este prima carte citită?
Eu mai stiu? Mos Arici probabil… Ori abecedarul:))

11. Munte sau mare?
Pana vara asta as fi zis din prima muntele. Acum nu mai stiu, cred ca ambele imi plac la fel de mult <3

Urmeaza intrebrile de la Patty:

1. Care este ultima carte pe care ai citit-o?
Alchimistul de Paulo Coelho

2. Care este culoarea ta preferată?
Rosu <33

3. Ce putere supranaturală ai vrea să ai?
Nemurirea. Sa fiu vesnic tanara, ca vampirii <3

4. Pe care personaj din cărţi ai dori să îl cunoşti?
Sam din Fior, evident <3

5. Ai mai multă energie ziua sau noaptea?
Sunt o bufnita careia ii place sa piarda noptile aiurea, dar energia mea depinde de persoanele din jur. Asa cum nu pot sa am energie cand sunt inconjurata de persoane pentru care nu simt nimic, nu pot sa am energie nici cand sunt singura, adica noaptea:)). Deci ziua:). Oh, sa ma vedeti cand sunt euforica si plina de energie. Sunt agitata si ma tot batai si sar in continuu..tote la propriu:).

6. Care este desertul tău favorit?
Nu, nu ma pune sa aleg intre o gramada de retete de prajituri, torturi, inghetata si ciocolata O.o..

7. Ce melodie ai ascultat ultima oară?
Teenage dream de la Katy Perry

8. Romance sau thriller?
Romance. Cu siguranta.

9. Ce i-ai spune lui Vlad Ţepeş în legătură cu mitul despre vampiri?
Fa ceva! Astia iti denatureaza povestea!

10. Ce zodie eşti?
Leu <3

11. Scrie un film care ţi s-a părut mai bun decât cartea.
A walk to remember. Si probabil toate filmele facute dupa cartile lui Nicholas Sparks.

Sii, intr-un final, intrebarile de la Adry:

1. Serialul preferat.
Avand in vedere ca m-am uitat la foarte putine seriale si ca singurul pe care l-am terminat *intr-o zi chiar:))* e Teen Wolf..sa zicem ca e Teen Wolf:))

2. Personajul de desene preferat.
Hmm…Chowder. Nu m-am mai uitat deult la desene…nu m-am mai uitat demult la tv… Dar imi plac desenele stupide <3.

3. Animalul preferat.
Hmm..am mai raspuns la intrebarea asta pe aici pe undeva..mi-e lene sa caut si sa dau un copy/paste la raspuns, deci cautati singuri:).

4. De ce se numeşte blogul tău aşa ?
Pentru ca atunci cand l-am creat eram in pana de idei, ca de oicei atunci cand imi trebuie o idee buna.

5. Până la ce vârstă ai de gând să mai scrii pe blog?
Nu am de gand sa scriu pana la o varsta anume. Scriu pana cand n-o sa mai scriu. N-am idee cand o sa fie asta sau din ce cauze as putea abandona, dar probabil ca n-o sa scriu toata viata. Desi ar fi o chestie. Apoi sa las blogul mostenire la nepoti si sa il continuie ei:)). De fapt n-o sa pot face asta pentru ca imi trebuie copii ca sa pot avea nepoti, iar eu n-am de gand sa am asa ceva O.o

6. Ce faci după ce se termină o relaţie în care te-ai implicat mult ?
N-am idee, nu mi s-a intamplat niciodata. Adica nu pot termina o relatie cand n-am asa ceva, fie ca sunt implicata mult sau nu, nu? Nu :)). De fapt sunt de multa vreme * prea multa chiar:))* intr-o chestie care habar nu am ce este si care parca parca in ultima vreme vrea sa inceapa sa semene cu o relatie. nu stiu, eu inca sunt pe langa:)).

7. Facebook sau real book?
Ofc real book. Eu nici macar nu exist *a se citi 'Eu nici macar nu am cont pe facebook'*

8. Ce înseamnă pentru tine să fii la modă ?
Sa fi fals. Sa iti cumperi toate hainele doar pentru ca 'se poarta' si nu neapart pentru ca iti plac. De fapt din cate observ toti afirma clar si tare ca le si plac. Of, cat de manipulata e lumea in ziua de azi.

9. Dacă ai putea să pui un preţ pe momentele grele din viaţă, care ar fi acela ?
Hmm…n-am prea inteles asta O.o Daca intrebarea asta vrea sa intrebe cat valoreaza pentru mine momentele grele din viata, atunci am sa-i spun ca nu valoreaza nimic. Eu traiesc in bula mea de fericire iar acolo nu intra chestii urate. Pur si simplu trec peste momentele grele ignorandu-le si prefacandu-ma ca nu-mi pasa. De fapt asta faceam inainte. Acum am ajuns chiar sa nu-mi pese.

10. Dacă ai putea să te muţi într-un alt oraş care ar fi acela ?
Daca e din Romania, atunci ar fi Brasov ori, pe locul 2, Targu Jiu. Daca e din lume..eheee, m-as tot muta:). Londra, Edinburgh, Paris, Tokyo, Roma, New York si o alta mare gramada de orase <3

11. Ai vrea să ai parte de Prinţul din poveste- adicătelea dragoste- sau o carieră de succes ?
Printul din poveste. Categoric. De fapt imi vreau baiatul lup:)

Cat despre scrisul altor 11 intrebari pe care sa le trimit la alti 11 bloggeri. Pune-ti pofa'n cui. Toata lumea a primit deja chestia asta, de mai multe ori chiar:)).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Acum ceva vreme am primit un fel de leapsa de la Rose in care trebuia sa fac un ‘ghid de blogging’ *okay, am primit multe lepse de care inca nu m-am ocupat..sper eu ca o sa reusesc sa le dau gata..candva:)*. Imi place ideea, sa vedem ce am eu de zis in legatura cu asta, pentru ca si eu sunt curioasa:).

1. Prima regula si care mie mi se pare cea mai importante e sa fii sincer in tot ce scrii pe blog. Adica tot tot! E blogul tau, deci ai dreptul sa-ti spui parerile asa cum sunt si, crede-ma, cititorii apreciaza mai mult o persoana care spune mereu exact ceea ce crede despre ceva decat una care spune ceea ce ‘ar trebui’ sa spuna despre ceva. De ce sa fim falsi? Sa lasam cititorii sa ne cunoasca exact asa cum suntem :).

2. Regula numarul doi, cam la fel de importanta ca si prima, e sa iti placa ceea ce faci. Adica de ce sa iti faci un blog daca nu iti place sa scrii sau daca nu te pricepi la asta? Intrebare retorica, stiu ca lumea e materialista. Dar ideea e ca ma indoiesc ca cineva poate avea un blog de succes daca nu ii place sa scrie ori daca nu ii place subiectul despre care scrie. La fel si cu aspectul. In primul rand trebuie sa iti placa tie, pentru ca e blogul tau. Mai la urma vin si restul.

3. Blogul tau trebuie sa te defineasca. Adica implica-te personal. Pentru ca pana la urma asta inseamna de fapt blog, nu? Weblog? Jurnal web? Iti amintesti? Indiferent de tema blogului, tot un jurnal e. Asta inseamna ca cititorii trebuie sa ajunga sa te cunoasca prin ceea ce scrii. *Hmm..sunt curioasa de parerea voastra…Credeti ca-mi iese treaba asta?:)) *

4. Raspunde-le cititorilor. Okay, nu spun sa va apucati acum sa raspundeti la fiecare comentariu daca nu aveti ce raspunde, dar in general e dragut sa le scrieti ceva:). Mie una imi place sa fac asta si nu imi place cand comentez pe un blog, iar admin’ul nu imi raspunde niciodata, chiar daca nu intreb eu nimic in comentarii. Ma face sa ma simt ignorata si urasc asta:)).

5. Acum, pentru ca nu ma pot abtine, asta-i o regula pentru cei ce scriu recenzii de carti/flime…dar in partea asta a blogosferei e vorba mai mult despre carti. Deci. Dex-ul spune *si ascultati-l cu atentie*:

RECÉNZIE s. f. scurtă prezentare cu caracter critic apreciativ a unei lucrări literare sau științifice, a unui spectacol, a unui concert, a unor opere de artă plastică etc. (< germ. Rezension, it. recensione)

Scriu asta pentru ca am intalnit si bloggeri care, fara suparare, dar nu stiu sa scrie o recenzie. Sau, mai bine spus, nu stiu sa scrie o recenzie pentru ca probabil nu stiu ce inseamna o recenzie. Scurta sau nu, o recenzie este o prezentare a unei pareri. In cazul nostru doar pareri personale. Mai spui pe scurt cam despre ce e vorba in carte sau ce recenzezi tu acolo, dar nu, NU te apuci sa povesteti toata cartea, indiferent ca o faci pe scurt sau nu! Mie imi vine sa ma lovesc cu capul de birou atunci cand nimeresc pe un blog unde dau peste o ‘recenzie’ plina de spoilere in care povesteste toata -TOATA- partea interesanta, inclusiv finalul. Nu spun ca scriu eu cine stie ce recenzii, dar nu cred ca am facut vreodata genul asta de greseli. Va sugerez sa cititi aici sfaturi despre cum sa scrieti o recenzie. Eu dupa modelul ala mi-am scris primele recenzii si nici acum nu cred ca sunt prea diferite:). Si da, primele mele recenzii au fost pentru sit-ul celor de la Nemira, acum vreo 2 ani jumate sau asa ceva..ce vremuri<3

Hmm..cred ca asta e tot:). Bine, de fapt nu e tot, mai sunt o gramada de chestii ca 'fi cat de original poti, nu-i cpoia pe altii', 'blogging-ul e un mostrulet care mananca mult timp' etc., dar oricum postul asta e deja destul de postzilla si asa. Sper ca n-am jignit pe nimeni, mai ales in ultima parte, dar daca da, n-o luati personal, eu doar incerc sa-mi respect propriile reguli *du-te la regula 1* :).

P.S. Nu am recitit postul asta imens, asa ca am corectat doar greselile care mi-au sarit in ochi. Scuzati-le pe restul, mai mult de jumatate de post l-am scris noaptea trecuta, dupa ora 1, deci presupun ca sunt ceva greseli pe acolo:)).

Photobucket

15 comentarii (+add yours?)

  1. roxtao
    iul. 19, 2012 @ 15:37:35

    Pff…si eu am adunat deja prima leapsa cu doua seturi de intrebari, sper sa nu mai creasca pana in weekend cand o sa am timp sa o fac :))

    Ador partea cu definitia recenziei. Si eu am descoperit in ultima vreme o multime de bloguri (destul de bine cotate, nu din alea la care nu gasesti absolut nimic care sa iti placa!) in care recenziile sunt pur si simplu rezumate ale cartii. WTF?? Adica…mi se pare inexplicabil, cum, cum se poate asa ceva? Chiar nu stie lumea diferenta intre recenzie si rezumat sau pur si simplu le e lene sa scrie ceva personal? Sau au ajuns sa nu mai faca chestia asta de placare ci din alte considerente? Inteleg ca uneori chiar e nevoie sa strecori si un rezumat in cateva randuri, pentru ca altfel poate nu ai cum sa iti exprimi parerea astfel incat lumea sa inteleaga ce scrii tu acolo, dar de la asta si pana la povestirea cartii si atat e un drum lung…

    Răspunde

    • Sayuki
      iul. 20, 2012 @ 00:07:09

      O gramada de intrebari fara raspuns. In felul in care ai scris comentariul ma face sa ma duc cu gandul la un desen animat vechi cu detectivi:)). Trebuie sa pornim pe urmele criminalilor de suspans si sa ii bagam la mititica pana ce se invata minte sa nu mai atace blogosfera cu recenzii malefice:))

      Răspunde

      • roxtao
        iul. 20, 2012 @ 00:19:46

        :D Care, care? Vreau sa il vad si eu.
        Intr-adevar, buna ideea cu capturarea criminalilor de suspans! Ar trebui sa infiintam un fel de „reviews police”, varianta nerdy a „fashion police”-ului :D Nu mai merge asa!

      • Sayuki
        iul. 20, 2012 @ 11:31:43

        Aaa, nu ma refeream la un desen anume, ci in general cand se ma intampla la sfarsitul unui episod sa fie cineva cu voce grava si misterioasa care spune ‘va reusi agentul x sa rezolve cazul? va fi salvata domnita la ananghie? si cel mai importanta, va ajunge banditul dupa gratii? …*suspans suspans*… urmariti urmatorul episod si veti afla’ ..dar habar n’am sa spun exact prin ce desen am auzit asta:))
        Oh, imi place<3 'Reviews police! Sterge recenzia sau iti hack'uim contul!' :))

      • roxtao
        iul. 20, 2012 @ 12:32:13

        :))))) Am inteles. Auzi, sau putem face un fel de „wall/hall of shame” si sa ii certam pe cei care fac astfel de recenzii. Nu de alta, dar eu nu prea am aptitudini de hacker, asa ca nu stiu cat succes am avea cu spargerea conturilor :D

      • Sayuki
        iul. 20, 2012 @ 12:50:46

        Hmm, de fapt nici eu n-am:)) Da, buna ideea cu “wall/hall of shame”. Toata partea asta a blogosferei va stii de frica noastra B-) =))

  2. Patricia's Blog
    iul. 19, 2012 @ 15:42:19

    Uff.. tocmai vroiam sa ti-o trimit si eu :D

    Răspunde

  3. Patty
    iul. 19, 2012 @ 15:45:32

    Ai o personalitate foarte complexa si imi place asta. Si avem multe in comun (si eu detin un numar relativ mare de sticlute de oja intr-o cutie de pantofi :D). Cat despre blogging, eu zic ca te descurci foarte bine, ai originalitate si mult spiritt critic. Plus ca am ajuns sa te cunoastem destul de bine prin renumitele tale postzila :)). Kisses :*

    Răspunde

    • Sayuki
      iul. 20, 2012 @ 11:35:49

      Awwww <3 Ma faci sa rosesc<33:)) Mercic frumos pentru cuvintele<3 Rar imi spune cineva ca sunt critica in sensul bun, de obicei lumea imi zice doar ca gasesc ceva de comentat la orice:)). Hehe, asta pentru ca nu cred in perfectiune..si nici nu-mi doresc sa existe asa ceva:))

      Răspunde

      • Patty
        iul. 20, 2012 @ 12:03:22

        Iti dai seama cum ar fi sa traiesti pe o planeta unde toata lumea e perfecta? Ce plictisealaaa :))) Sincera sa fiu, ma bucur ce exista imperfectiunea, asta ne ajuta sa apreciem momentele frumoase atunci cand le traim.

      • Sayuki
        iul. 20, 2012 @ 12:07:45

        Exact asta ma gandesc eu, ca daca totul ar fi perfect, unde ar mai fi farmecul vietii? Nu am face greseli/tampenii si probabil nici n-am stii ce-i aia distractie.. Am duce o existenta seaca :))

  4. Bia
    iul. 19, 2012 @ 16:34:21

    Yaiiii, un postzilla <333 Dar chiar postzilla, invarteam rotita de la mouse si nu se mai termina. Plus ca am intrat pe blog inconstient aproape, cu gandul sa intru pe facebook , am tastat "sayuki's blog" , mi se intampla dfe multe ori asta :)) sunt prea aeriana ;;) Imi place mult tare postul, pentru ca aflu ca avem multe in comun :-?. Dorinta de a fi nemuritor, culoare rosie, esarfele, pisicile <333, si eu as vrea sa locuit cam in aceeasi orase, placerea de a calatori… intelegi tu :)) Doar ca eu as vrea un Edward Cullen * in niciun caz Robert Pattinson, bleah :-<*, si e batut in cuie ca eu o sa devin stomatolog :)). Mda, si ne mai asemanam si la oje, si la hamsterul acela ( imi pare rau pentru tine :) ), si laa… hm… cred ca eu sunt un fel de tu in miniatura *daca tu ai avea paruc cret , saten si ochii caprui :)) * , cu acea micuta diferenta :-? Ciuuudat :)) Desi boala mea de curiozitate acuta s-a agravat putiin, caci tare as vrea sa am o poza cu tine :)) Sunt prea curioasa sa vad cum arata omuletul ala care scrie toate chestiutele astea dragute si imense ;)) . Cu blogul te descurci grozav, e original, si ultima parte a postului e … e… nu gasesc cuvantul potrivit :-? , ceva de genu' "le-ai inchis la toti gura" :)).
    Asa, pai, am lasat un commentzilla , daca poate exista asa ceva, daca e postzilla, tre' sa fie si un commentzilla, nu? :))
    Mi-ai primit e-mailul? Astept parerae ta despre capitolul 2. :)

    Răspunde

    • Sayuki
      iul. 20, 2012 @ 11:46:07

      Hihi, imi place faza de l ainceput:)). Subconstientul tau se gandea la mine:)).
      Cum esti asa sigura ca vei deveni stomatolog?:)) Iti plac asa mult dintisorii? Am avut si eu o perioada in care vroiam sa ma fac dentist cand eram mai mica, dar mi-a trecut repde:))
      Esti o eu in miniatura doar pe interior, ca la ambalaj vad ca suntem total opuse:)) Sincer, si eu as vrea o poza cu mine si da, mi-ar placea sa pun una intr-un post dar mi-e prea frica de aparat asa ca am cu mine doar cateva poze facute de prietene atunci cand nu eram atenta si din care nu prea se intelege nimic. Preferata mea e una de la scoala cand desenam ceva pe spatarul unui scaun si aveam tot parul pe fata=)). Am eu o problema la creieras. Pur si simplu urasc cum arat in poze. Si nu, nu-s genul ala de fata care ‘oh, vai doamne, arat oribil!’ apoi isi face n’spe mii de poze ‘oribile’ si le pune pe toate pe facebook. Adica imi place cum arat in oglinda, uneori mai mult, alteori mai putin, dar nu, fara poze:)).
      Mercic frumos<3 Stii? Cand ti-am vazut comentariul primul lucru la care m-am gandit a fost ca ai lasat un commentzilla pentru un postzilla=)).
      Da, ti-am primit mailul, sper sa citesc zilele astea capitolul si iti trimit parerea mea:)

      Răspunde

  5. BuburuzaBianca
    iul. 19, 2012 @ 21:56:10

    E ilegal sa divulgi in amanunt continutul unei carti daca nu e in programa scolara. :)) Toti cei ce fac asta sa fie pedepsiti!

    Răspunde

Lasă-mi o părere :) Comentariul tău va fi vizibil după aprobare.