Uratii de Scott Westerfeld

Hmm, se pare ca Corint Teens ne fac prima surpriza din acest an :). Desi ma duce putin cu gandul la Eve de Anna Carey, care mi-a placut, cartea asta inca nu m-a convins sa o trec pe lista de cumparaturi. Dar cine stie… Voua cum vi se pare?

URÂŢII, cartea întâi din seria cu acelaşi nume de Scott Westerfeld, în februarie 2012 la CORINTeens

Tally e pe cale să împlinească şaisprezece ani şi… de-abia aşteaptă! Nu ca să-şi ia permisul de conducere, ci ca să devină frumoasă. În lumea ei, cea de-a şaisprezecea aniversare aduce cu ea o operaţie care te transformă dintr-o persoană considerată ca fiind de o urâţenie respingătoare într-una uimitor de frumoasă.

Dar noua ei prietenă, Shay, nu vrea să fie frumoasă. Mai degrabă ar risca să trăiască în afara acestei lumi. Când Shay evadează, Tally află care este de fapt adevărul în ceea ce-i priveşte pe frumoşi. Autorităţile o pun pe Tally în situaţia de a alege între două variante la fel de rele: fie o va găsi pe prietena ei şi o va spiona, fie nu va mai fi niciodată frumoasă.

Ca urmare a alegerii pe care o va face Tally, lumea ei se va transforma pentru totdeauna.

* * *

Într-o lume a oamenilor extrem de frumoşi, cei normali sunt în pericol.

www.scottwesterfeld.com

Scott Westerfeld, unul dintre cei mai importanţi scriitori contemporani de SF/Fantasy pentru tineri şi adulţi, s-a născut în 1963 în Texas, SUA. Este căsătorit din anul 2001 cu scriitoarea australiană Justine Larbalestier.
Romanele (Polymorph, Fine Prey, Evolution’s Darling, So Yesterday) şi seriile de romane (The Risen Empire, Midnighters, Peeps, Leviathan, precum şi cea de faţă, Urâţii) scrise de Westerfeld s-au bucurat de un mare succes, aflându-se pe lista de bestselleruri New York Times şi primind mai multe premii.
Cartea întâi din seria Urâţii a fost inclusă de către American Library Association pe lista celor mai bune cărţi pentru tineri, în anul 2006. De asemenea, în anul 2008, în Franţa, a primit Grand Prix de l’Imaginaire pentru cel mai bun roman străin adresat tinerilor.

Sper să vă placă noua copertă făcută de noi, ţinând cont de preferinţele exprimate anterior de unii dintre voi. Volumul este cartonat fără supracopertă, are 416 pagini la format 13 x 20 cm, iar preţul de listă este 39,90 lei. Va urma în scurt timp linkul de precomandă, şi astfel veţi putea cumpăra cartea cu reducerea de 25%, transport gratuit.

Photobucket

Reclame

4 comentarii (+add yours?)

 1. Niahara
  ian. 13, 2012 @ 13:19:56

  Nu pot spune ca am facut mai mult decat sa citesc rezumatul cartii pe wiki, dar tot ce am citit pare promitator. In plus am o colega ce a citit toata seria si a clasificat-o ca fiind cea mai buna serie SF citita de ea.

  Răspunde

 2. DORICE
  ian. 13, 2012 @ 16:56:05

  Cam puerila ideea asta cu uratii si frumosii, dar tinand cont de faptul ca eu mereu am fost mai plinuta, oamenii nu m-au vazut mereu frumoasa, asa ca, pe undeva, inteleg.
  Dar ma mai gandesc.
  Spre deosebire de EVE, pe care, recunoasc, nu am citit-o inca, are un numar substantial de pagini, ceea ce pare destul de interesant.
  Din nou, ma mai gandesc!
  ( nu ca nu as avea alte carti pe lista de cumparaturi, dar clar nu am bani pentru ele)

  Răspunde

 3. Dee
  ian. 15, 2012 @ 00:00:05

  Mie mi se pare interesanta descrierea :D imi pare o fata mai dura a realitatii. cine nu vrea sa arate bine in ziua de azi? ;)))
  Dar nu imi place coperta, deloc.

  Răspunde

Lasă-mi o părere :) Comentariul tău va fi vizibil după aprobare.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: