Vreau să o citesc #8 Fior

De când am citit recenzia Roxanei pentru cartea lui Maggie Stiefvater şi am ascultat şi melodia („Summer Girl” by Jonas & Plunkett ), de care m-am îndrăgostit instantaneu, Fior a urcat undeva printre primele poziţii în clasamentul meu de „vreau să o citesc” (asta însemnând că trebuie neapărat să o citesc).De mulţi ani Grace îi observa pe lupii din pădurile aflate în spatele casei ei. Un lup cu ochii galbeni – lupul ei – a reprezentat mereu o prezenţă fără de care nu mai putea să-şi închipuie viaţa. Între timp, Sam trăia două vieţi: iarna, în pădurea îngheţată, protejat de haită şi mereu în compania unei fete neînfricate, iar vara, puţine şi preţioase luni petrecute ca om… până când frigul îl făcea să se transforme la loc. Acum, Grace face cunoştinţă cu un băiat cu ochii galbeni, care i se pare atât de cunoscut, încât i se taie răsuflarea. Este lupul ei, el trebuie să fie. Dar, pe măsură ce iarna se apropie, Sam trebuie să se lupte ca să îşi păstreze forma umană sau să rişte să o piardă pe Grace, dar să se piardă şi pe sine… pentru totdeauna.

Photobucket

P.S. Înapoi acasa, m-am întors din călătoria mea cu familia. A fost una aşa cum îmi place mie, adica am tot colindat, fără să ştim exact unde vom ajunge în final şi fără să stam mai mult de 2 nopţi în acelaşi loc :). Calculatorul nu-mi merge, iar, dar m-am obisnuit. Macar merge cel vechi si cele de la biblioteca :D

Reclame

2 comentarii (+add yours?)

  1. Dee
    Sep 07, 2011 @ 21:39:31

    Ce bine suna!=p~ Nu am avut pana acum ocazia sa o citesc, insa am auzit(citit) foarte multe la adresa cartii, asa ca trebuie ca e geniala:).

    Dee.

    Răspunde

  2. Trackback: Post de toamna… « Sayuki's blog

Lasă-mi o părere :) Comentariul tău va fi vizibil după aprobare.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: