Clubul Morților (Vampirii Sudului 3)

Ca printr-o minune, am găsit cartea la bibliotecă de prima dată când am întrebat de ea. Eu tot cred că a fost ceva dubios cu ziua aia, că prea s-a abătut norocul asupra mea aşa, făra veste :).
Deşi când am luat al doilea volum din această serie (şi primul pe care l-am citit eu) nu am simţit acel ceva care să mă atragă numai decât la citit şi la început l-am cam lălăit, acum nu a fost chiar aşa. Aveam 3 cărţi la dispoziţie şi doar Academia Vampirilor am ţinut neapărat să o citesc înainte de Clubul Morţilor.
În acest volum (al treilea) relaţia dintre Sookie şi Bill se cam şubrezeşte. Totul porneşte de la o lucrare pe care el trebuie să o termine pentru regina Louisianei, o lucrare pe care mulţi doreau să pună mâna. Aceasta duce la dispariţia (răpirea) lui Bill. Deşi conştientă că el a trădat-o pentru o femeie vampir, Sookie încearcă din răsputeri să îl salveze. Pentru asta este nevoită să colaboreze cu un vârcolac, dar care până la urmă se dovedeşte o companie plăcută.
În final, Sookie se alege cu atât de multe răni şi vânătăi încât ajunge să se ântrebe dacă a meritat într-adevăr efortul. (Părerea mea: nu. Puteţi să-mi yiceţi că sunt rea, dar l-aş fi lăsat pe bill acolo unde era, că oricum nuţmi place de el… ) Totuşi, el încă mai ţinea la ea la fel de mult ca înainte; şi nu mă refer doar la Bill.
Ei bine, cam atât cu rezumatul ; să trecem la părerea mea :). A fost o carte drăguţă. Cred că am zis asta şi despre Moartea la Dallas, dacă-mi aduc bine aminte. Am avut (şi încă am) o senzaţie ciudată legată de Bubba. Nu reuşesc să scap de senzaţia că acum câţiva ani am mai auzit/văzut povestea lui pe undeva. Poate asta explică de ce ştiam numele lui adevărat înainte să-l spună Sookie…sau poate pur şi simplu am presupus…nu ştiu; dar oricum chestia mi se pare cam ciudată. Îmi plac lucrurile ciudate :D .

Photobucket

2 comentarii (+add yours?)

  1. RRoxana
    apr. 20, 2011 @ 15:32:42

    Eu m-am oprit la cartea asta. Adica nu mi-am luat VS4. Inca..:D (Si eu l-as fi lasat pe Bill acolo). Si mie mi-ar placea ca Bubba sa fie real..:”>

    Răspunde

Lasă-mi o părere :) Comentariul tău va fi vizibil după aprobare.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: