Jurnalele Vampirilor 2 – Lupta

Hmm…Stiam ca nu o sa ma pot tine departe de seria asta prea multa vreme :). In primul rand actiunea nu te mai lasa sa te dezlipesti de pagini (sau de monitor, in cazul meu) si e o lectura asa usoara ca o citesc de drag.

Unde s-a terminat volumul trecut ? O,da… Elena s-a dus sa-l caute pe Damon, fratele (malefic as zice, daca am fi intr-un desen animat) al lui Stefan. Stia…era sigura ca el e acolo, in cimitir.Toata furtuna aceea…si frigul…el era. Cand in sfarsit si-a facut aparitia, Elena si-ar fi dorit sa nu se fi intamplat niciodata asta; pentru ca i-a promis ca pana vine iarna ea va fi a lui, indiferent de ce trebuia sa faca pentru a o obtine; si era noiembrie… Intre timp, Stefan e disparut, acesta fiind si motivul pentru care Elena s-a dus la Damon. Stie ca Stefan e in viata, o simte ; la fel cum simte si ca Damon e cel care l-a facut „sa dispara”. Dar treaba nu mergea asa de usor. A fost nevoie ca Bonnie sa-si foloseasca viziunea, pentru a-l gasi pe Stefan inainte sa fie prea tarziu. Desigur ca si dupa aceea atacurile lui Damon au continuat, inclusiv asupra Elenei. Dar, pe langa Damon, Elena mai trebuia sa aiba grija si cu Caroline, fosta ei prietena foarte apropiata care a tradat-o si care acum comploteaza impotriva ei .

Sfarsitul produce o adevarata rasturnare de situatie, care se continua si in volumul 3. Totul pare intors pe dos di fara vreo speranta ca situatia se va remedia vreodata.

Ori mi se pare mie, ori cartile astea sunt prea scurte ? Nici nu incepe bine actiunea ca deja vezi cum scrie nu ratati continuarea din volumul urmator ! . Oricum, pana acum cred ca asta e singurul minus al seriei, desi asa se creaza suspansul de final care te face sa vrei sa citesti imediat urmatoarea carte si urmatoarea si tot asa, ca inca nu s-a terminat seria. In rest, Jurnalele Vampirilor sunt pline de plusuri pentru actiune, personaje, chiar si pentru copertile din fata, pe care le ador !

Photobucket

Lasă-mi o părere :) Comentariul tău va fi vizibil după aprobare.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: